Beoordelingen van De Frietbar Katwijk aan Zee

Recente recensies

5.0
Joris
28 januari 2023

Wat een heerlijke friet, super leuke crew, beste van katwijk naar mijn mening!

Diana
28 januari 2023

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Verse patat gemend met opgebakken patat voor denk de 3de x. Koude snacks en later dan normaal. Vandaag niet zo tevreden over de Frietbar.

Angelique
28 januari 2023

Lekker eten, veel variatie met nieuwe snacks of toppings dus niet altijd het standaard assortiment. Altijd warm en op tijd bezorgd.

Jolanda
27 januari 2023

De patat was veel te veel doorbakken dus heel hard. Jammer

Emma
26 januari 2023

Eten was gelukkig warm, half uur wachten is prima . Aangegeven jarig te zijn, en kreeg een schatkistje wat super leuk was

Regina
25 januari 2023

Hadden bij de bestelling appelmoesjes besteld, zaten er niet bij maar wel betaald, jammer, het eten was lekker…

Hoek
19 januari 2023

Lekker eten, snel bezorgd

Robert Van Der Linden
15 januari 2023

Goede servies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
15 januari 2023

Iedere week smaakt het weer erg goed. En ideaal dat ze bezorgen. Patat is top

Bart
14 januari 2023

Duurde lang

Ilse
14 januari 2023

Heerlijk gegeten, die loaded Fries zijn echt zo lekker! Netjes op tijd bezorgd en heel aardige jongen.

Tessaaa
13 januari 2023

wat een heerlijke patat en wat werd het snel bezorgd! Ook stond er een leuke bezorger voor de deur. Top tent!

Sonja
13 januari 2023

Super lekker ,en snelle bezorging .!😋

Christina
7 januari 2023

Snelle bezorging eten komt warm aan en altijd vers

Ganga
30 december 2022

De patat is super en de broodjes burger ook! Geen klachten.

Van der Plas schelpedam
28 december 2022

Gewoon top. Goed afgebakken patat en leuke/lekkere bakken patat met een topping. +op tijd geleverd.

Anoniem
27 december 2022

Goede snackbar, vriendelijk personeel

Mariette
21 december 2022

Ze waren iets te laat zonder melding verder lekker gegeten

MArja
16 december 2022

Top friet

berkheij
5 december 2022

een grote bestelling warm afgeleverd,ondanks de kou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ouwehand
4 december 2022
De Hoop
27 november 2022

Snel geleverd (binnen halfuur) en elke keer weer lekker!

Robert
25 november 2022
Linda
25 november 2022

Snelle bezorgd. Wij hadden een cheese burger met friet en de Friet Chicken truffle het was heerlijk en veel, ik kreeg het niet op!!

Tim
24 november 2022
Leo
18 november 2022

20 minuten later bezorgd dat was het enige nadeel

Marielle
17 november 2022

Patat was niet lekker gemixt et verse patat en opgebakken patat bami schijf was niet te eten

Blokland
7 november 2022

Super snelle en overheerlijke warme friet en zeker de rest. Een aanrader 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
6 november 2022

1 ster minder omdat er ineens uien op de catamaran zaten… diegene lust geen ui… dus dat was zeer jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
5 november 2022

Top en snel. Top

J. Vooys
30 oktober 2022

Eerste keer besteld. Zeer goede kwaliteit. En eerder dan verwacht bezorgt. Echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
29 oktober 2022

Snel en erg smakelijk

Frank
28 oktober 2022

Goeie kwaliteit, goede temperatuur en vooral: erg lekker 😉

Hoek
24 oktober 2022

Langer dan een uur wachten... dik kwartier later ook dan verwachtte bezorgtijd, was geen bijzondere bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
22 oktober 2022

Was weer heerlijk 😍

IP
22 oktober 2022

Heerlijke friet en snacks.

Ron
22 oktober 2022

Kroket echt niet in orde , weg moeten gooien ..

Robert
2 oktober 2022

Het was weer fantastisch. Echt een van de beste van Kattuk.

kramer
1 oktober 2022

het was top genoeg patat pindasaus mag wel wat meer en jammer dat de loempia in de pindasaus lag beter als het apart was kipsate was ook top en de bezorgen helemaal zeker 20 minuten eerder zeker nog eens doen als ik weer in katwijk aan zee ben

Lina
18 september 2022

Heerlijk en optijd klaar !!

Marcel
11 september 2022

Top tentje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Straten
9 september 2022

Altijd goed alleen jammer dat appelmoes voor kleine meid er niet bij zat.

Mark Meijer
5 september 2022

Heerlijk gegeten na een top bezorging 👌!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
4 september 2022

Patat is erg lekker. Burgers zijn lekker. Kroket was wat minder helaas. Weinig saus in verhouding met de hoeveelheid friet. Al met al goed eten maar wel prijzig.

Nik
3 september 2022

Altijd verse friet en snacks van goede kwaliteit en hoeveelheid. Bezorging was heel snel voor een vrijdagavond!

Rayli
27 augustus 2022
De Hoop
21 augustus 2022
Sicco
18 augustus 2022

Eten was super.alleen zat er bij het menu geen salade dat was jammer

Henriette van Duijvenvoorde
17 augustus 2022

Het was weer top 👍🏻

Fam Star
15 augustus 2022

Goede spullen!! Vriendelijk personeel!! En ze bezorgen zelfs op het strand!! Top!!

Annabel
15 augustus 2022

Ondanks het zeer harde werk van de collega's ongehoord lang moeten wachten (1,5 uur). Hierbij is de volgorde van bestellingen online tegenover direct aan de balie oneerlijk. Bovendien zou deze wachttijd vanuit het personeel gecommuniceerd moeten worden. Daarbij ben ik van mening dat bij dergelijk wachttijden zoals deze geen bestellingen meer opgenomen moeten worden.

Pieter Van der plas
14 augustus 2022

Op strand besteld. We kregen een belletje dat de bezorger ging fietsen. Goed geregeld. Heb niet lang hoeven wachten daardoor. Eten was ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
12 augustus 2022
Sara de Bie
10 augustus 2022

Heel knap, dat jullie op een topdag zoals deze heerlijke friet en snacks kunnen leveren. Wij hadden een grote bestelling en alles was heerlijk. Zat een kleine snackwissel in, maar dat vonden we niet erg. Ga zo door😃

Willemijn
7 augustus 2022

Het eten was heerlijk en bezorging 10 minuten eerder dan aangegeven! Top :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der plas
31 juli 2022

Een paar dingen vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
31 juli 2022

Heerlijke frieten !! Lekker doorgebakken! 👍

De Hoop
30 juli 2022

Was weer heerlijk! Bedankt!

Familie van Beelen
24 juli 2022

Het eten was heerlijk, vooral de patat Chicken Truffle! De bestelling werd op tijd bezorgd. Er was 1 snack vergeten, maar na een telefoontje werd deze snel nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.C. van Delft
22 juli 2022

Super

Jan
18 juli 2022

Jammer dat jullie zo beperkte openingstijden hebben!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
17 juli 2022
arie
17 juli 2022

goede kwaliteit , service en vriendelijke bediening

Kuijt
17 juli 2022

Snel en lekker

Yvonne van Duijn
15 juli 2022
Jan van Duijvenbode
13 juli 2022

Was lekker hoor…. Maar bij de sate. Had ik geen uitjes Patat iets te hard gebakken

Hoek
10 juli 2022

Heerlijk gegeten 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Messemaker
9 juli 2022
Miriam
9 juli 2022
Anoniem
9 juli 2022
Van der plas
8 juli 2022
Diana
1 juli 2022

Patat te doorbakken maar verder lekker.

Pieter
24 juni 2022

Top tent! Heerlijke patat en burgers

Nicole
23 juni 2022

Alleen jammer dat de grote bak pindasaus vergeten was

Tim
23 juni 2022
Wilma
20 juni 2022

Heerlijk zoals altijd

W van Rijn
19 juni 2022

Eten was heerlijk .

Emma De Mooij
19 juni 2022

Wij miste bij de frikadel xl de saus

Wenda
17 juni 2022

Ondanks dat er stond dat de bestelling een uur zou duren was het er al na een half uur. Toppie! En alles was weer heerlijk!!

Martin
13 juni 2022
Henk
11 juni 2022
Anita
10 juni 2022
Ell
8 juni 2022

Kwaliteit is top! Tip: salade’tje bij de menu’s.. ff wat fris erbij is wel lekker 😊

Diana
7 juni 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ouwehand
5 juni 2022
Parlevliet
29 mei 2022

Alles was super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

duijn
27 mei 2022

Echt heel veel patat, genoeg saus. Snelle nette bezorging.

Van Rooijen
27 mei 2022

Het eten was heerlijk. Snelle en goede bezorging.

Marco
2 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Els
1 mei 2022

Heerlijk!

Ron en Ingrid
24 april 2022

Heerlijke Hamburger en superlekkere boerenfriet

Arie
24 april 2022

De burger die ik bestelde was helaas al op maar werd daar netjes over terug gebeld! Top service en heerlijke friet/ burgers & snacks

Didi
23 april 2022

Satésaus kon beter. De loempia en de patat waren lekker.

N.N.
21 april 2022

Het was heerlijk, knapperig en warm

Kees van der Niet
3 april 2022
Els
2 april 2022

Heerlijk!! Goede kwaliteit

J. Schaart
26 maart 2022

Had om doorgebakken patat gevraagd.. Helaas niet gekregen.. Erg jammer.. Smaak was wel goed.. Maar hardheid patat was teleurstellend

Willy
26 maart 2022
C.van der plas
20 maart 2022

Helaas was de garnalen kroket koud en in div stukken uit elkaar gevallen ,zeker niet krokant , verder was het prima .

Van rijn
20 maart 2022

Alles was erg lekker, en nog goed warm. Goed verzorgd.

Sandra
17 maart 2022

Heerlijke burgers en patat besteld toen wij op vakantie waren in Katwijk. Goede kwaliteit en snelle bezorging!!

anoniem
15 maart 2022

Leuk menu, carpaccio erg lekker

Marielle
9 maart 2022

Altijd wel te spreken, een van onze favoriete patatzaken, maar laatste keren erg doorgebakken en zoute patatjes, kaassouflee en bitterballen zonder inhoud (te lang gebakken, leeg gelopen) en de kipsaté met saus lekt uit het bakje (flink heen en weer geschut door de reis)

R Westerik
6 maart 2022

heel goed service. dank u.. ik ben vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
6 maart 2022
Van Beelen
5 maart 2022

Kwaliteit goed , bezorgtijd super

Janet
4 maart 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, de lekkerste patat van Katwijk en omstreken!

Van der Linde
26 februari 2022

Heerlijke burger weer met patat Snel bezorgd!

H.J. Rovers
25 februari 2022

Patat catamaran was super lekker ga ik echt nog een keer bestellen

Conny
20 februari 2022
Danielle
19 februari 2022

Het was prima eten, maar het was (voor ons) wel erg veel

Riet
14 februari 2022
IJ. Van der Plas
13 februari 2022

Lekker gegeten. Je kreeg best veel. Dus we hebben het niet opgekregen. Voor mij was het voor herhaling vatbaar.

Mariette
10 februari 2022

Heerlijk bijna 10 min te vroeg helemaal top

C.
10 februari 2022

Heerlijke produkten, lekker warm en op tijd bezorgt!

Arjen van der Plas
6 februari 2022

Bezorging was bijna drie kwartier later dan aangegeven. Kwart voor 6 besteld, 18.35 was aangegeven bezorgtijd, 19.15 was het er pas.

Pepijn Vooijs
5 februari 2022
N van Ees
4 februari 2022

Heerlijke frieten

Vos
31 januari 2022

Erg lekker, vooral de truffel kroketjes zijn een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nif
27 januari 2022

Weer heerlijke friet en snacks, en lekker snel en warm afgeleverd!

Lorena van der bent
27 januari 2022

Was erg lekker alleen jammer dat de kalkoenstick nog bevroren was

Schaap
19 december 2021

Super goede snelle service en lekker eten!

Ruben
18 december 2021

Heerlijk eten!!

R Westerik
18 december 2021

heel goede service en over heerlijk smullen... echt vrij nieuw.. echt super..

Sandra
17 december 2021

Super lekker! 18.00 zou de bestelling komen en het was er stipt op tijd . Het eten was goed warm zeker voor herhaling vatbaar

Mariette
16 december 2021

Heerlijk als altijd de bestelling precies optijd top!

Jacqueline
13 december 2021

Heerlijk,heerlijk,heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
11 december 2021

Top patat en burger als altijd Lkkrste v katwijk 😃👍

Regina
5 december 2021

Was heerlijk en mooi op tijd bezorgd…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van Duijvenbode
5 december 2021

Eten is goed Tijdstip bezorging bijna half uur later Gebeld werd niet opgenomen En toen kregen we een verkeerde bestelling van de bezorger Na een kwartier kwam hij terug met de juiste bestelling….normaal gaat het goed Maar nu niet. We zaten met 10 man. Te wachten….vandaar deze opmerking

Laura
4 december 2021

Heerlijk gegeten, prima optijd en super aardig personeel!!

Charlotte
4 december 2021
Jan Hoek
4 december 2021

Eten perfect op temperatuur, precies op tijd geleverd en ook nog eens verdomd lekker!

Familie Haasnoot
4 december 2021

Goed gebakken friet! Wij hebben altijd een gezinszak, ruim friet en goede kwaliteit snacks.

Mark
4 december 2021

Top 👌

Esther
28 november 2021
Ida Kuijt
27 november 2021

Helaas was onze bestelling niet zoals we van u gewend zijn. Hoewel de kwaliteit ons wel in orde leek was de patat niet meer lekker. Vriendelijk bezorger ondanks het vreselijke weer.

Pepijn
26 november 2021

Super lekkere truffel kip patat

manouk
25 november 2021
S van Nieuwkoop
22 november 2021

Wat een top snackbar het is snel klaar als er een probleem is word je gelijk geholpen we hebben heerlijk genoten van het eten!

Rene
21 november 2021

Erg goed! Netjes op tijd bezorgd.

M. van Rooijen
21 november 2021

Online besteld en dat ging perfect. Precies op de afgesproken tijd klaar en heerlijke friet en snacks 👌🏼

Johan varkevisser
20 november 2021

Gewoon heel goed

Bianca
13 november 2021

Kwaliteit goed. Alleen bestelling vandaag 15 minuten te laat klaar en fritessaus bij besteld, maar zat niet in de tas…

Didi
13 november 2021
Bettina
12 november 2021

Patat was lauw en de bestelde cola zero ontbrak

Fam van Nieuwkoop
12 november 2021

Echt goeie spullen! De patat is echt perfect, lang niet zulke heerlijke patat gegeten. Complimenten!

Henk Janssen
12 november 2021
Mark
7 november 2021

Tóp, zoals altijd 👌

Henk
6 november 2021

Broodje gehaktbal steenkoud. Broodje hamburger was lauw Loempia speciaal idem dito.

Ger
5 november 2021
Jan-Paul Hoek
31 oktober 2021

Kipsalon is geweldig! Een echte aanrader

Kuijt
31 oktober 2021

Lekkere patat en snacks. Bezorging was redelijk snel voor een zaterdagavond. Jammer alleen dat 3/4 toppings niet op onze friet zaten (nu 7,50 betaald voor friet met een beetje gesmolten cheddar en verder niks) en de burgers waren wel erg donker gebakken, aan de randjes zelfs een beetje zwart.

Arjan Beelen
30 oktober 2021

Bezorging heel slecht! Eten lauw en patat, saus en loempia lagen los onder in het papieren tasje! Jammer, zal nooit meer iets laten bezorgen door de frietbar. Patat en snacks zijn super lekker, eten het wel ter plaatse in/bij de frietbar op.

Arend
29 oktober 2021
R.Ponsen
25 oktober 2021

Geweldige kwaliteit HOUDEN ZO. En op ,Zondag geopend en ook bezorgen!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin pronk
24 oktober 2021
Didi
23 oktober 2021

Binnen de aflevertijd bezorgd. Het was goed verzorgd, ruim voldoende en weer erg lekker!

Hoek
23 oktober 2021

Voor de eerste x besteld, top!!!

Diana
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten weer, optijd gebracht. Ze waren broodje frikandel vergeten. Ze belde op het moment dat ik de bestelling open maakte en kwamen netjes het broodje frikandel nog bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
10 oktober 2021

Wij bestellen vaak bij de Frietbar en het is er heerlijk. Het enige minpuntje is dat de kipsalon, welke mijn grote favoriet is soms zonder tomaat en komkommer wordt geleverd terwijl dit er wel bij hoort. Dit is wel jammer want het geeft net wat minder smaak. Dit gebeurd regelmatig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
10 oktober 2021

De patat was weer heerlijk. Kalkoenstick was een beetje te krokant. Maar alle andere snacks waren top.

Marjan
9 oktober 2021

Top!! Patat was nog heet!!

Van der Linde
8 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd Lkkrste snackbar v katwijk :-)

Van duijn
2 oktober 2021
Alex Sieval
1 oktober 2021

Heerlijke friet gegeten!

Jacqie
29 september 2021
Maria
27 september 2021

Het eten is heerlijk, dat is zeker een aanrader. Maar bij elke bestelling gaat er wel iets mis; eerste keer werd het eten veel te laat bezorgd. 2e keer was de bestelling verkeerd geleverd en was contact niet meer mogelijk omdat de snackbar al "dicht" was en ook deze bestelling werd 35min later dan de verwachte bezorgtijd bezorgd. We hebben het eten op tijd besteld; 18.39u, verwachte bezorgtijd 19,40u en uiteindelijk 20.20u bezorgd zonder dat we op de hoogte zijn gebracht. Voor ons voorlopig geen bezorging van frietbar meer!

An Oniem
26 september 2021

Bij bezorgoptie "zsm" snap ik dat het afhankelijk is van drukte wanneer de bestelling komt, maar wanneer ik een specifiek tijdstip kies, zou ik wel verwachten tijdig mijn eten te ontvangen. Werd helaas een half uur later dan afgesproken.

Diana Barnhoorn
25 september 2021
Simon de Groot
24 september 2021

Heerlijke friet, goede snacks alleen zijn de toppings van de specials (bijv. friet cheddar) wat wisselvallig qua hoeveelheid.

Rene Foppen Jr
24 september 2021

De bestelling was helemaal goed en het was heerlijk een dikke 10

Anne Geert Volbeda
20 september 2021

Altijd goed en lekker. Ik denk wel dat de kaassouffle en loempia al even in het tasje zaten toen de bestelling klaar was. Die waren gewoon warm en de patat was echt heet.

Anoniem
20 september 2021

Altijd goed. In het weekend langere wachttijden

M
17 september 2021

Super kwaliteit en snelle bezorging

Matthijs en Ida
15 september 2021

Heerlijke warme gerechten! Snel bezorgd.

Marjan
11 september 2021

Goed warm en lekker snel.

gijsbert van Duijn
11 september 2021
Linda
4 september 2021

Bestelling via internet geplaatst. Netjes op de afgesproken tijd klaar. Eten was heerlijk!

Marielle
30 augustus 2021

Patat was kei hard leek wel voor de tweede keer gebakken Een uur moeten wachten op het bezorgen Zeer slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
28 augustus 2021
Jan knetsch
28 augustus 2021

Super snel

Naufra Saab
21 augustus 2021

Vooral de patat was erg lekker, dikke frieten!! De vegetarische kroketten smaakten heerlijk.

X
19 augustus 2021

Was heerlijk

Marielle
18 augustus 2021

Eten was lekker goed warm en super snelle bezorging

N van Beelen
14 augustus 2021

Was weer heerlijk en snelle bezorging, en dat voor de zaterdagmiddag. Top

Ger
12 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten !

Ronald
8 augustus 2021

Super tent snel bezorgd super lekker eten en kwaliteit prijs verhouding is zeker goed

Marcel
7 augustus 2021

Lekker eten, goede service..

Larissa Katwijk
1 augustus 2021

De burgers waren erg lekker! Het menu zat leuk verpakt in een kartonnen doosje. Wat wij niet prettig vonden, is dat de saus op de patat naast de burger getapt was. Onze friet was hierdoor erg slap geworden, ook waren wat frietjes niet goed doorgebakken. Bezorgtijd was ongeveer 15 minuten later dan de tijd die we hadden doorgekregen. Dit was gek omdat we zelfs nog konden kiezen voor alle tijden daarvoor. Al met al was het verder een prima lunch. Prijs kwaliteit goed. We zouden hier misschien nog eens wat halen, als de saus apart wordt meegegeven! Haha Groetjes !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J van duijn
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten, alleen de bezorging duurde erg lang en onze bestelling was niet helemaal compleet. Maar verder alles naar wens geweest.

Robert Buckert
1 augustus 2021

De bestelling was rond 18.30 besteld en kwam pas om 19.40 aan. Voor een snackbar vind ik dit echt veel te lang. Het waren geen lastige gerechten, maar de 'doorsnee producten'. Vergelijkbare snackbars bezorgen veel sneller. Daarnaast leek mijn berenhap veel te lang gefrituurd/gebakken te zijn. De uitjes waren bijna zwart en het vlees leek wel verschrompeld/gekrompen. Ook bij de shoarmarol leek er weinig aandacht besteed te zijn aan de presentatie. De rol lag IN de knoflooksaus en de knoflooksaus die in het bakje zat was te weinig. - Complimenten overigens voor de patat, die was top! Lekker knapperig en de truffelmayonaise past er geweldig bij.

Dijk
31 juli 2021
Van dijk
30 juli 2021
Martin berkij
27 juli 2021

Vooraf kipsalon besteld kreeg er malse kip bij maar nu was het harde stukken en weinig vlees

Stef
26 juli 2021

Lekker gegeten, goede prijs kwaliteit, grote porties, snelle bezorging ( zelfs door de stort regen was de bezorger enthousiast/vrolijk). Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zyra
25 juli 2021

Was weer heerlijk

René Ouwehand
24 juli 2021

Complimenten van iedereen gekregen ! Snelle levering! Kortom geweldig!!

Daniëlle
23 juli 2021

Goed eten en super service!

Robert
22 juli 2021

Lekkere patat en goed gevulde bakjes, en vooral hun kaassoufles zijn heerlijk! Super vriendelijk personeel en bestelling optijd klaar!

Priscilla
18 juli 2021

Lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
17 juli 2021

Heerlijk gegeten! De bezorgtijd is wel wat lang, maar de kwaliteit is echt top!

Janny
17 juli 2021

Het is dat de kwaliteit prima is, anders bestelde ik er niet meer. Van de 10x dat we nu besteld hebben is het 1x goed gegaan. 4x veel later dan afgesproken, 1x dubbel betaald en het bedrag pas 2,5 week later terug ontvangen. 4x de bestelling niet kompleet. Terwijl het wel op de rekening staat. Van een hamburger tot saus. Deze keer zat de saus er weer niet bij.

Janson
16 juli 2021

Het was heerlijk en nog lekker warm toen we het ophaalde😁

Hester Vander bent
15 juli 2021

De gehaktbal was zwart aan de buitenkant erg jammer ,smaakte een stuk minder zo Verder patat en de snacks super!

Diana
10 juli 2021

Kipcorn besteld maar kreeg een kipburger. Bezorging was goed en snel

Amriet
10 juli 2021

De bestelling was telaat en koud. Niet gewend van jullie. De keren daarvoor was het stipt optijd en erg lekker.

Kees Van Duijvenvoorde
10 juli 2021

Oude bolletjes. En alle snacks te doorbakken.

Hoek
9 juli 2021

Alles super!!

Ed
9 juli 2021

Friet zoals het bedoeld is. Vers , krokant en met zorg gebakken. Vlot en zeer vriendelijke medewerkers.

B.C.Vlieland
5 juli 2021

Goedemorgen, bij ontvangst al voor de zoveelste keer de saus die overal is heen gelopen ipv op het product zelf. Ik denk ga hier toch een keer melding van maken want dit is niet de eerste keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yoran Kuijt
5 juli 2021
Monica
3 juli 2021

Kwaliteit was goed alleen was het eten helemaal koud. We hadden om 18.00 besteld, verwachte bezorgtijd was 19.05 en de bezorger stond pas om 19.30 voor de deur. Heel zonde want wij zullen nu niet zo snel nogmaals bestellen.

vd Oever
3 juli 2021

Heerlijke patat, geweldige burgers!! En we zijn gek op de pindasaus... Het eten word altijd optijd bezorgt! Top zaak!

N vav Ees
28 juni 2021

Heerlijke frieten ook de snack’s verrukkelijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
27 juni 2021

Het eten was prima. Alleen erg jammer dat de xl frikandel oorlog door het zakje heen gegaan was. Waardoor het dus een koude frikandel was en alles onder de saus zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Beelen
27 juni 2021

Was top

Pieter
25 juni 2021
D. van der Plas
23 juni 2021
L
20 juni 2021

De bezorging was snel, maar de hamburgers waren aangebrand…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
19 juni 2021

Snel geleverd, grote porties en lekker eten.

gijsbert van Duijn
19 juni 2021
Janny
18 juni 2021

Prima kwaliteit maar bezorging is een puinhoop. Meerdere malen nu besteld, omdat de kwaliteit zo goed is, maar geen 1x op de afgesproken tijd bezorgd. Vraag dan niet om een tijd aan te geven.

Reactie van De Frietbar

Beste Janny, Nadat u heeft besteld ontvangt u van ons een e-mail met uw daadwerkelijke bezorgtijd. Bij drukte voorkomen wij op die manier onnodig wachten en irritaties. Ben u het hier niet mee eens, kunt u altijd uw bestelling kosteloos annuleren. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, De Frietbar

jaap
18 juni 2021
Annie
16 juni 2021

Was weer super 👍

Neeltje van Ees
16 juni 2021

Heerlijke friet en frikandellen heerlijk gekruid Friet fantastisch gebakken knapperig goud geel in 1 woord top voor herhaling vatbaar

Milene van Starkenburg
16 juni 2021

Heerlijk. Porties waren wel erg groot. Maar we hebben ervan genoten

Sander
14 juni 2021
Peter Van Der Kraan
13 juni 2021

Snacks waren vrij koud. En de “betaalde” oorlog bij patatje met saté hebben we der niet opgekregen.

Jaap Remmelzwaal
11 juni 2021

De patat stoofvlees en pindasaus was erg lekker, de shoarmarol ook. Met de gehaktbal heb ik een raam bij de buren ingegooid.

Hazenoot
24 mei 2021

Supper spullen en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuijt
22 mei 2021

Was top

M.M. van de Water
21 mei 2021

Keurig op tijd, heerlijke friet en andere producten

Van vessem
13 mei 2021

We zijn 15 min vantevoren gebeld dat de bestelling eraan kwam, perfect. Het eten was heerlijk , bedankt. Tot de volgende keer.

jacqueline
10 mei 2021

alles vlot en lekker warm gekregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roodbergen
8 mei 2021

Wat een super lekkere patat! T smaakte top! Lekker knapperig, frisse sla er op. Alles klopte! Zeker voor herhaling vatbaar 3 kapsalons besteld naar keuze en wens kunnen bestellen en het werd nog juist bezorgd ook! Kunnen meerdere restaurants van leren om een bestelling 1 in keer goed te bezorgen!

Ron Deelstra
7 mei 2021

Was erg lekker

Daniel
4 mei 2021

Heerlijk gegeten Verse patat Loempia heerlijk Pindasaus topper Alleen de heerlijke balletjes gehakt na gebracht waren ze vergeten Maar oke was gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
3 mei 2021

Helft van de bestelling was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guijt
1 mei 2021
Lars
1 mei 2021

Echt niks op aan te merken goeie zaken. vriendelijke mevrouw aan de telefoon en een leuke vrouw kwam het bezorgen. En dan kregen wij ook nog eens een HELE grote emmer patat voor ons 5en. Ik ga zeker weer bestellen als ik in de buurt ben.

De Jong
30 april 2021

De smaak van de patat en snacks waren prima. Echter twee maal een medium patat met saus besteld, per stuk €3,95 (!). Deze waren zeer matig gevuld. Allebei de patat bakjes half vol. Best prijzig in tegenstelling van wat je krijgt. Het eten was lauw/warm bij bezorging. Als we hier de volgende keer bestellen dan halen we het op, in de hoop dat het dan nog goed warm is.

Coby Osman
29 april 2021

Bezorgtijd volgens afspraak. Vrolijke en vriendelijke bezorger. Goed gebakken frituur.

Piet
27 april 2021
Barros
27 april 2021

Altijd heerlijke verse patat, vriendelijk personeel en goede service. Wij bestellen hier regelmatig

Johan kuijt
26 april 2021

Zeker de beste in Katwijk en omstreken

Willem
18 april 2021

Heerlijke patat , pindasaus is kwa smaak anders dat is niet negatief ! Helaas lag de saus overal naast , hoop geklieder dat is erg jammer , berehap xxl moet andere bakje voor worden gebruikt , dat was niet te doen saus lag overal in het zakje maar niet op de berehap

Duijvenbode
17 april 2021

Eten was lekker, pindasaus was ook erg lekker. Echter mag het wel wat warmer aankomen ;)

Ton Engels
17 april 2021

Het eten was weer super lekker. P.s. en zoals het spreekwoord zegt. Waar gewerkt wordt vallen wel eens spaanders. In onze bestelling waren ze de curry vergeten er bij te doen. Dus zo opgegeten. Wij zijn weer terug naar Gemert. Met goed gevulde maag. Succes verder. Ton

Wierenga
17 april 2021

Super lekkere hamburgers en dikke frietjes. De kapsalon was en meer dan genoeg. Ondanks dat de bestelling een half uur later is bezorgd dan afgesproken was dit netjes opgelost.

Ton Engels
14 april 2021

Wij als brabanders hebben genoten van de raspatat. Het was supet lekker en netjes verzorgt. Ga zo door.

Fam Ouwehand
12 april 2021

Wij hebben goed gegeten van de frietbar,het eten was wel iets lauw.maar dat is zeker geen reden om er niet meer te bestellen.de ras patat en de snacks waren prima gebakken. Wij gaan hier vaker ons eten bestellen! Echt een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
12 april 2021

De friet was doorgebakken, verder goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra verhagen
12 april 2021

Heerlijk zacht broodje bij de burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riena
5 april 2021

Garnalenkroket was jammer genoeg koud. De rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De gunst
4 april 2021

Te laat, berenhap rauw, mexicano en broodje kroket koud. Nooit meer.

Ellen
3 april 2021

Keurig op tijd. Goede bezorging, vriendelijk en aardig. Eten heerlijk. Leuk cadeautje voor de kinderen in de kidsbox. Ruim voldoende van alles. Kortom echt aanrader.

Diana Barnhoorn
2 april 2021
Leonie
28 maart 2021

Wat een heerlijke kipsalon!! Bezorger was precies op tijd. Echt een aanrader!

brouwer
28 maart 2021

Uitstekende kwaliteit, vriendelijke service, uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Reinoud
28 maart 2021

Eten heerlijk, bezorging half uur later dan gevraagd. Iets later is geen probleem natuurlijk, half uur is wat minder.

Willem van den Oever
27 maart 2021

Wij hadden de kipsalon. Was heerlijk! Ook in een handig karton.

B.
25 maart 2021

De varkenshaassate was droog en veels te hard gebakken. Het hoort mals te zijn. En het was lauw. De patat was prima en warm. Levering was precies op tijd.

Nel
24 maart 2021

Bestelling op tijd, goede kwaliteit Ga zo door

Dianne
22 maart 2021

Goed en lekker eten! Bezorging exact op aangegeven tijd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
21 maart 2021

Super op tijd en dat op een drukke zaterdag avond. Het eten was heerlijk en nog goed warm. Mijn nieuwe favoriete snackbar!!!😍😍😍

Zyra
21 maart 2021

Wat was het heerlijk! Optijd klaar en aardig personeel!

Henk Kelder
19 maart 2021

Goede en snelle service Uitstekende verse friet

G.van Duijn
14 maart 2021

De Boerenburger is echt heerlijk,vooral met een extra eitje erbij.

Nicole van der Plas
7 maart 2021

Heerlijk gegeten van de kipsalon. Bezorging was er op tijd!!! Een echte aanrader dus 😍

Sandra van der Plas
7 maart 2021

Top broodjes, je word er blij van en ze waren top van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar ook door de prijs/kwaliteit

Brouwer
28 februari 2021

Uitstekende producten op het afgesproken geleverd. Prima eerste ervaring we komen snel weer.

Diana Barnhoorn
27 februari 2021

Heerlijke patat, warm en veel. Optijd gebracht.

Mira
22 februari 2021

Bestelling kwam bijna een uur te laat. Diverse keren geprobeerd te bellen tussentijds maar er werd niet opgenomen. Toen ik zelf maar richting winkel reed om het op te halen werd het thuis afgeleverd. Alles was koud en de patat was niet gaar. Nogal een tegenvaller dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
22 februari 2021
Tim de Hullu
20 februari 2021

Hele lekkere knapperige patat!

Mark
14 februari 2021

De patat en andere zaken waren niet meer warm. Was wel balen.

Linda
13 februari 2021

Heerlijke patat!... Stoofvleeskroket is naast de truffelkroketten ook echt een aanrader! Leuke bijkomstigheid: patat zit in een bucket.

Karin
13 februari 2021
Gijsbert
9 februari 2021
Justin Hendriks
5 februari 2021

Kipsalon vond ik erg lekker, automatisch mayo bij de patat stoofvlees wel wat onplezierig. Netjes optijd bezorgd, wel jammer dat jullie veel friet topping niet op voorraad hebben.

Barnhoorn
3 februari 2021

Geleverd op de afgesproken tijd. Heerlijk hete patat. Lekkere krokant nog. Catamaran zeker een aanrader!

B.C.Vlieland
1 februari 2021

Het was wederom weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

andre
1 februari 2021
Jonker
1 februari 2021

Het eten was heerlijk, alleen moest ik er 3 kwartier op wachten...

Rouwe
30 januari 2021

Heerlijke patat, snel geleverd echt een aanrader!