Beoordelingen van De Frietbar Katwijk aan Zee

Recente recensies van De Frietbar Katwijk aan Zee

5 sterren na 104 reviews

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalenkroket was jammer genoeg koud. De rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat, berenhap rauw, mexicano en broodje kroket koud. Nooit meer.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goede bezorging, vriendelijk en aardig. Eten heerlijk. Leuk cadeautje voor de kinderen in de kidsbox. Ruim voldoende van alles. Kortom echt aanrader.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke kipsalon!! Bezorger was precies op tijd. Echt een aanrader!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, vriendelijke service, uitstekende prijs kwaliteit verhouding

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, bezorging half uur later dan gevraagd. Iets later is geen probleem natuurlijk, half uur is wat minder.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de kipsalon. Was heerlijk! Ook in een handig karton.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaassate was droog en veels te hard gebakken. Het hoort mals te zijn. En het was lauw. De patat was prima en warm. Levering was precies op tijd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd, goede kwaliteit Ga zo door

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten! Bezorging exact op aangegeven tijd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd en dat op een drukke zaterdag avond. Het eten was heerlijk en nog goed warm. Mijn nieuwe favoriete snackbar!!!😍😍😍

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het heerlijk! Optijd klaar en aardig personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service Uitstekende verse friet

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Boerenburger is echt heerlijk,vooral met een extra eitje erbij.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de kipsalon. Bezorging was er op tijd!!! Een echte aanrader dus 😍

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes, je word er blij van en ze waren top van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar ook door de prijs/kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende producten op het afgesproken geleverd. Prima eerste ervaring we komen snel weer.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, warm en veel. Optijd gebracht.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam bijna een uur te laat. Diverse keren geprobeerd te bellen tussentijds maar er werd niet opgenomen. Toen ik zelf maar richting winkel reed om het op te halen werd het thuis afgeleverd. Alles was koud en de patat was niet gaar. Nogal een tegenvaller dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere knapperige patat!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat en andere zaken waren niet meer warm. Was wel balen.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat!... Stoofvleeskroket is naast de truffelkroketten ook echt een aanrader! Leuke bijkomstigheid: patat zit in een bucket.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsalon vond ik erg lekker, automatisch mayo bij de patat stoofvlees wel wat onplezierig. Netjes optijd bezorgd, wel jammer dat jullie veel friet topping niet op voorraad hebben.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd. Heerlijk hete patat. Lekkere krokant nog. Catamaran zeker een aanrader!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen moest ik er 3 kwartier op wachten...

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, snel geleverd echt een aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten helaas langer dan een uur wachten, maar het eten was echt super lekker, goeie friet!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed, En het eten was heerlijk echt en aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje tonijnsalade. Goed verpakt

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, goeie patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed warm en netjes op tijd! De bezorger was ook erg vriendelijk, wat een goede snackbar. Aanrader ga er zeker vaker bestellen!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dikke frietjes en de dubbele cheeseburger was ook heerlijk,alles was warm ook en compleet.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam goed op tijd. Alles wat we besteld hadden was er. En het smaakte heerlijk.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk. Zal er vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt zitten smullen 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was optijd klaar! Goed warm bij thuiskomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden expres ruim van tevoren besteld, maar onze bestelling werd pas klaargemaakt toen we op de ophaaltijd aan kwamen. Dus we moesten alsnog 20 minuten wachten... Dan heeft vooraf bestellen natuurlijk weinig zin. Kwaliteit van het eten was verder goed, maar de vorige keer dat we besteld hadden waren de burgers lekkerder.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ras patat was koud, was ok

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snacks👌

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was zoals altijd heerlijk! Maar de wachttijd is de laatste weken iets minder. Helaas nu al een aantal keer meegemaakt, dat als ik online bestel om 17.30u en er staat 18.00 afhalen, dat de patat uiteindelijk veel later klaar is. Vandaag zelfs pas om 18.45u. Wel heel fijn dat jullie het dan komen bezorgen (ipv afhalen), maar dit is toch een klein verbeterpuntje!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer hier besteld. En het zal niet bij deze ene keer blijven. Het eten was heerlijk zeker een aanrader.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Goeie service en de truffelburger/kipsalons waren super lekker!! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alleen de mayo zat er niet bij.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse knapperige patat & snacks! Prima binnen het tijdschema bezorgd, de patat was zelfs nog heet! Aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Leuke bezorgers en lekkere friet en burgers

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een paar keer besteld en we zijn altijd tevreden over de kwaliteit, maar deze keer waren de snacks lauw, we hebben het niet opgegeten. De patat was ook niet heet en slap. De saus zat meer in de zak dan in het bakje. Misschien was het druk en is het blijven staan, maar dan heb ik het liever later en goed warm. Volgende keer beter....

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website, goede service en heerlijk gegeten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo voor het eerst dat ik reageer ik heb nu een keer of 6 besteld via de website dat gaat prima duidelijk en makkelijk te bestellen dat gaat goed alleen te tijd is een keer gelukt alle andere keren minimaal 10 minuten later dan de tijd die aangegeven was bijvoorbeeld vandaag 18.18 besteld en kon mijn bestelling halen om 18.50 ok druk geen probleem dan weet je dat dus ik was er net voor die tijd toen was bestelling klaar om 19.15 ik weet dat het druk is maar dan gaat er iets niet goed ik was ook niet de enigste als je daar een half uur buiten staat hoor je nog eens wat dus ga je concentreren op de tijd die je je klanten mee geeft ik snap dat het niet op de minuut kan

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd, lekker eten. Zeker een aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was prima. Maar de wachttijd iets minder. Als ik online bestel en er staat 18.45 afhalen dan is het heel vervelend als de patat uiteindelijk pas 19.10 klaar is. Klein verbeterpuntje....... We konden nu niet tegelijkertijd eten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Echt een aanrader, zeker de burgers !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

van de laatste 3 bestellingen was 2x de bestelling niet compleet. Nu ontbrak de pindasaus. Bij bellen kreeg ik gelijk de voicemail.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super lekker!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.20 besteld zou om ongeveer om 19.05 bezorgd worden. Het eten kwam om 19.50!! Anderhalf uur is niet acceptabel. Jammer😞

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en nog heel warm toen het aankwam. De bezorging was ook super snel! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke (ietwat dikke) friet. Patat kapsalon is echt een aanrader, heerlijk pittig met knapperige kip, sla, kaas en sausjes. Een hele maaltijd :-) De kinderen vonden alleen de bijgeleverde satésaus niet lekker qua smaak. Iets te pittig ook.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat heerlijk, de snacks goed gebakken. Heerlijk hamburgerbroodje. Mistte alleen een lekker plakje tomaat en of komkommer op de burgers..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was over heerlijk!! En de bezorging werd zelfs binnen neer gezet. Super service en aardige werknemers. Zet dit voort!!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dagje Katwijk vanuit Zeeland. Voor naar huis gaan even frietje eten van de Frietbar. Online besteld. Perfect verzorgd. Op afgesproken tijd en prima kwaliteit. Vriendelijk personeel. In een woord: TOP!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide leuke review!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor deze positieve review!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes, snelle bezorging. Top!

Reactie van De Frietbar:Heel erg bedankt voor deze leuke beoordeling!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor deze positieve review!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor deze positieve review!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van De Frietbar:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten & snelle bezorgtijd. Aanrader!!!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze positieve review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm, lekker en meer dan genoeg!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze positieve review!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor je top review!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd precies op de afgesporken tijd bezorgd. En de kwaliteit is altijd top !!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze positieve review!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet zo als het bedoeld is. Schoon vet en heerlijke smaak. Verrijking voor Katwijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn geen familie of vrienden maar komen uit Limburg en hebben al in heel wat Nederlandse plaatsen gegeten en kunnen melden dat we hier de lekkerste friet van heel Nederland genoten hebben. Daarnaast een prima bediening en service. Groeten uit Limburg

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide leuke review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!! En heeeeerlijke friet, the best in town :)

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten goed warm en op tijd bezorgd.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst als bezorgdienst! Kleine tip: misschien de mogelijkheid bieden aan de deur te pinnen voor mensen / bedrijven zonder ideal! Verder was het echt top!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide leuke review! We gaan met uw feedback aan de slag!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks en top geregeld via internetbestelling. Stond exact om 18.30 klaar!

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze positieve review!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere dikke patat. De gezinszaken zijn ruim gevuld. En de bezorging was er op het afgesproken tijdstip. Top service

Reactie van De Frietbar:Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide leuke review!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke crispy chicken burger gegeten! Snelle bezorging. Een dikke 10!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor deze fijne beoordeling!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld. Stond keurig optijd klaar en was weer lekker.

Reactie van De Frietbar:Wat een leuke review! Bedankt voor je bestelling en hopen je snel weer te zien!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks. De truffelkroketjes zijn echt een aanrader!

Reactie van De Frietbar:Bedankt voor deze review!